web design

  • ۰
  • ۰
طراحی وبسایت داینامیک

همان طور که می دانید سایت ها از لحاظ نوع مدیریت به دو نوع سایتهای ایستا و داینامیک تقسیم می شوند؛ مطالب سایتهای ایستاتیک ثابت هستند و برای تغییر اطلاعات حتما باید htmlبلد باشید.

طراحی سایت داینامیک یا پویا، به سایتهایی گفته می شود که محتویات طراحی سایت بر اساس زمان، کار و ... تغییر می کنند، مانند تمام طراحی وب سایتهایی که مجهز به سیستم ثبت نام هستند، سایت های خبری، آموزشی، فروشگاه های اینترنتی و... به صورت داینامیک ساخته می شوند.

اکثر طراحی وب سایت های داینامیک به یک بانک اطلاعاتی بسیار قوی متصل می شوند، منظور از بانک اطلاعاتی یعنی اینکه سیستمی منظم و اصولی برای نگهداری اطلاعات است، برای درک مفهوم بانک اطلاعاتی وبسایت های داینامیک مثلا در نظر بگیرید برای ذخیره اطلاعات کارمندان یک شرکت باید جایی باشد که این اطلاعات در آن ذخیره شود که در صورت تغییر دادن اطلاعات با مراجعه به آن براحتی قادر به تغییر اطلاعات کارمندان باشند.

در نوشتن طراحی وبسایتهای داینامیک از زبان برنامه نویسی استفاده می شود. در سایتهای داینامیک بخش مدیریت وجود دارد و کاربر به راحتی می تواند اطلاعات سایت را تغییر بدهد. بنابراین ویرایش اطلاعات وب سایتهای داینامیک بسیار ساده و آسان است.

علت اینکه از سایت های داینامیک استفاده زیادی می شود به دو دلیل است اول به خاطر این موضوع که مدیریت وبسایت داینامیک بسیار آسان است و نیاز به دانش فنی خاصی ندارد و کاربر به سهولت می تواند اطلاعات سایت خود را در آن بارگذاری کند و در صورت لزوم ویرایش یا تغییر بدهد.

دوم اینکه امکاناتی که مدیریت اطلاعات سایت در اختیار کاربر می گذارد بسیار زیاد است و شما می توانید با استفاده از بانک اطلاعاتی وب سایت داینامیک اطلاعات آماری بسیار ریزبینانه و دقیقی را به دست بیاورید.

گرچه در مقابل مزایای سایت داینامیک معایبی نیز برای آن گفته شده از جمله اینکه همین نگهدارای بانک اطلاعاتی وبسایت داینامیک بسیار پیچیده است و برای استفاده و نگهداری از این بانک اطلاعاتی باید پردازنده سرور به صورت مداوم کار کند؛ بنابراین هر چه تعداد بازدید کننده ها بیشتر باشد حجم کار پردازنده سرور هم بیشتر می شود و البته سرور به حافظه رم بسیار قوی و بیشتری هم نیاز پیدا می کند. بنابراین هزینه سرور سایت داینامیک بالا است. البته هزینه بالامربوط به سایتهایی است که تعداد بازدیدکننده ها زیاد است در غیراین صورت نیاز به هزینه بالایی نیست.

در طراحی وب سایت های داینامیک همیشه خطرات امنیتی وجود دارد، نباید فراموش شود که کسی جز صاحب سایت به بانک اطلاعاتی سایت دسترسی نداشته باشد، برای جلوگیری از دسترسی سایر افراد باید تدابیر امنیتی برای بانک اطلاعاتی در نظر گرفته شود. کوچکترین اشتباه در سایت داینامیک درمورد مسائل امنیتی بانک اطلاعاتی و برنامه نویسی سایت می تواند سایت را برای حمله هکرها آماده کند.

برنامه نویسی برای وبسایت داینامیک بسیار مشکل ساز است، چرا که اگر سایت آماده شود و اگر سایت را به برنامه نویس دیگری بسپارید مطمئنا کار برای برنامه نویس جدید بسیار سخت می شود چرا که باد همه کدهای برنامه نویس قبلی را بخواند تا بتواند تغییرات جدید را در سایت داینامیک تغییر دهد.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی